Over mij

Wie ben ik? Wat drijft mij?

Sandra

Zolang ik me kan herinneren huist er in mij een innerlijk gevoel van richting en een vaag vermoeden van mijn bestemming. Ik hou intens van reizen en van onderweg zijn in mijn eigen leven. Natuurlijk verdwaal ik wel eens, of loop ik vast, maar dwars door alles heen volg ik een innerlijk spoor. Het spoor van mijn betekenis naar mijn bestemming.


Al jong raakte ik gefascineerd door de verhalen van mensen en studeerde ik af op het HBO als maatschappelijk werker. Meer per ongeluk dan bewust kwam ik als piepjonge werker terecht bij de reclassering. Daar leerde ik hoe groot het vermogen om te veranderen kan zijn als je je eigen vermogen kan aanboren. En hoe een omgeving vol vertrouwen kan bijdragen aan herstel en groei. 

Ik wilde meer weten van duurzame verandering. En al zoekende kwam ik in 2009 terecht bij de Pulsar Academie van grondlegger Michael Derkse. Daar vond ik een thuisbasis en leerde ik werken met aandacht, bezieling, talent en natuurlijke en universele principes van verandering. De Pulsarvisie reikt inzichten aan waarmee mensen worden bekrachtigd in hun eigen vermogen om richting te geven aan hun eigen toekomst. Bij het realiseren van deze visie wordt veel aandacht gegeven aan het vermogen van mensen zelf te veranderen. 

Ik merkte ook dat ik in de natuur vaak mijn grootste ontdekkingen deed. Het leek wel of de natuur mij behulpzaam was en zo ben ik mij gaan verdiepen de helende werking van de natuur en in natuurlijke vormen van heling. 

Van Els Lode leerde ik opstellingen doen en gebruik te maken van het zelfhelende vermogen van het lichaam en de kracht van het energetische vermogen te trainen(OEM – onbegrensde energetische mogelijkheden). 

In mijn werkwijze maak ik gebruik van al deze kennis en ervaring.  

Mensen ondersteunen met het vinden van hun eigen lichtverbinding en levensweg, is mijn passie. 

Wat elke keer een belangrijk ingrediënt blijkt te zijn van een geslaagd traject is dat ik ontzettend hou van mensen en het samen onderweg zijn, wetend dat zodra je echt innerlijk op reis gaat, het leven je alle instrumenten aanreikt die nodig zijn. Ik help je graag ontdekken!

Ieder van ons wordt geboren met talenten. Talenten van de ziel. Talenten die we alleen kunnen etaleren, omdat we unieke uitingen zijn van het oneindige. Pas als we naar ons hart luisteren en niet naar het gekakel van de maatschappij of het lawaai van de wereld, krijgen onze talenten ruimte. Pas dan doen we waartoe we geroepen zijn.

Ruediger Schache

Wat jij zoekt, zoekt jou ook.